دانلود تحقیق عيب يابی خودروهای انژکتوری
نوشته شده توسط : زپو

 دانلود تحقیق عيب يابی خودروهای انژکتوری


عنوان مقاله: عيب يابی خودروهای انژکتوری
قالب فایل: WORD
تعداد صفحات: 24 صفحه

فهرست مطالب:
● مقدمه
● عيب يابی سرخود OBD (On Board Diagnosis)
● دستگاه عيب ياب پرايد انژکتوری
● منشا عيوب در سيستمهای انژكتوری
● عيوب مكانيكی مقدم بر عيوب برقی
● خودروهای انژکتوری يا كنترل آلودگی
● خودروهای انژكتوری با آلودگی بيشتر!
● عيب يابی با دستگاه دياگ
● کار با دستگاه دياگ


* بخشی از ابتدای مقاله:

مقدمه

به دنبال ورود خودروهای انژكتوری به بازار اين دغدغه بوجود آمده كه اگر سيستم الكترونيكی اين خودروها با مشكل مواجه شود چه كسی با چه تخصصی می‌تواند نسبت به رفع آن اقدام كند. اين سؤالی بود كه بسياری از خريداران اين خودروها با آن مواجه بودند. بطوريكه وقتی برای اولين بار خودرهای انژكتوری بويژه پيكان انژكتوری به بازار عرضه شد بسياری از خريداران با مشكل عيب‌‌يابی و تعمير آن مواجه بودند و همين موضوع موجب شد تا قيمت خودروهای انژكتوری با وجود تكنولوژی و كارآيی بالاتر از قيمت كمتری برخوردار باشند.

عيب يابی سرخود

OBD (On Board Diagnosis)

مدار كنترل الكترونيك كه امروزه در خودروها بكار می‌شود، دارای سيستم نرم‌افزاری و سخت‌افزاری پيشرفته عيب‌يابی سرخود می‌باشد. يعنی در مدار كنترل الكترونيكی قسمتهايی اضافه شده كه مانند يك اهم‌متر - يا حتی اسيلوسكوپ - بوده و مداوم علائم مربوط به كاركرد سنسورها و عملگرها را به واحد پردازنده ارسال می‌كند. در عين حال نرم‌افزاری كه در مدار كنترل پياده‌سازی شده همواره اين علائم را كنترل شده و مراقبت می‌نمايد تا مبادا يكی از سنسورها در اثر معيوب شدن علائم غلط ارسال كند. ضمنا اگر يكی از عملگرها مانند انژكتور يا كوئل معيوب شده باشد به راحتی مشخص شده و به راننده هشدارهای لازم داده می‌شود.

 عيوبی كه تشخيص داده می‌شود به دو دسته قابل تقسيم است:

    عيوب فيزيكی
    عيوب عملكردی

عيوب فيزيكی ساده ترين نوع تشخيص عيب است كه در صورت بروز خرابی آشكار در هريك از قطعات برقی موتور ظاهر می‌شود.

عيوب عملكردی عيوبی هستند كه در درجه اول قابل تشخيص نيستند ولی در اثر عملكرد نادرست موتور مدار كنترل به وجود اشكال در قطعه موردنظر پی می‌برد. مثلا اگر انژكتور در اثر كثيفی سوخت دچار اشكال شود يك ايراد غيربرقی در آن ظاهر شده و مدار كنترل از كاركرد بد موتور متوجه اين نوع اشكال شده و به راننده اعلام می‌كند.

دستگاه عيب ياب پرايد انژکتوری

با خبر شديم دستگاه عيب ياب انژکتوری برای خودروهای جديد پرايد توسط گروهی از مهندسان علاقمند و فعال در صنعت خودرو طراحی و ساخته شد. اخيرا شركت خودروسازی سايپا خودروی پرايد با سيستم انژكتوری جديد را به بازار عرضه نموده كه مجهز به كاتاليزور بوده و استاندارد آلودگی EURO II را جوابگو است. مدار كنترل الكترونيك اين خودرو از نوع  ECU S2000 و ساخت شركت جانسون كنترل امريكا است و نسبت به نوع قبلی مزايای بيشتری دارد و مشابه مدار بكاررفته در خودروهای پژو و سمند می‌باشد.

دستگاه عيب‌ياب ساخته شده قادر به عيب‌يابی خودروی پرايد انژكتوری جديد بوده و می‌تواند در تعميرگاهها مورد استفاده قرار گيرد. اين اولين بار است كه مشاهده می‌شود دستگاه عيب‌ياب يك نوع خودرو همزمان با شروع عرضه آن آماده می‌باشد. هنوز اين دستگاه در تعمييرگاههای مجاز سايپا (سايپا يدك) در دسترس نمی‌باشد، اما اميدواريم با بهره‌برداری سريع از اين نوع دستگاه دغدغه خريداريان خودروی پرايد انژكتوری جديد رفع شده و خريداران با مشكلی مواجه نباشند.

منشا عيوب در سيستمهای انژكتوری

بايد به جرأت خدمت دوستان و كسانيكه گرفتار خودروهای انژكتوری هستند عرض كنم كه خرابی سيستم الكترونيك آخرين خرابی خودروی شما می تواند باشد! مطمئن باشيد اگر موتور خودروی شما بد كار می كند ايراد اول آن سيستم انژكتوری نمی باشد.

درباره كاركرد موتور خودرو وسواس نداشته باشيد. اين نكته را به ياد داشته باشيد كه هدف از انژكتوری كردن موتور كاستن از آلودگی آن است هرچند كه در تبليغات به افزايش قدرت و كاهش مصرف سوخت توجه می شود. زيرا محدوديتهای اعمال شده از طرف سازمان حفاظت از محيط زيست مانع از توليد خودروهای آلوده می شود. به همين دليل برای كم كردن آلودگی در دور آرام (آيدل) مقدار سوخت را كاهش داده و همين باعث بد كاركردن موتور می شود درحاليكه اين مورد مشكلي نبوده و تنها درصورت داشتن وسواس عيب به نظر می آيد....

خرید و دانلود  دانلود تحقیق عيب يابی خودروهای انژکتوری






:: برچسب‌ها: عیب یابی خودرو , خودروهای انژکتوری , عیب یابی سرخود , دستگاه عیب یاب , دستگاه دیاگ ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: